Chili Forte er højt værdsat af aktive mennesker som behøver mere overskud og hjælp til at forbrænde flere kalorier. Enkelt forklaret er hensigten med produktet at hjælpe dig, der ønsker at gå ned i vægt, uanset om du træner aktivt eller ej. Chili Forte består af krom, niacin, vitamin B5, vitamin B6, riboflavin, tiamin, chili og vitamin B12. Krom bridrager til at opretholde et normalt blodsukkerniveau og er traditionelt blevet brugt som tilskud til at stoppe lysten til søde sager.

Stop sukkertrangen

Exercise Photo

Chili Forte indeholder Krom. Krom (Cr) er et spormineral som er vigtigt for forbrændingen af kulhydrater og fedtstof. Krom bidrager også til at opretholde et normalt blodsukkerniveau. Jo flere søde sager eller hurtige kulhydrater du spiser, jo mere krom har din krop brug for. Krom bridrager til at opretholde et normalt blodsukkerniveau og er traditionelt blevet brugt som tilskud til at stoppe lysten til søde sager.

Normal energiomsætning

Exercise Photo

Chili Forte indeholder Chili. Chili består blandt andet af et stof der kaldes Capsaicin. Det er Capsaicin der gør chilismagen så stærk. Det er Capsaicin i chilien der øger forbrændingen af kalorier.

 

Mange prøver forskellige tiltag for at stoppe med at tage på i vægt, men sandheden er, at mange af dem er kortvarige eller meget lidt virkningsfulde, og i værste fald kan tiltagene, fx en diæt, medføre, at man overspiser af de usunde madvarer, hvilket igen fører til yderligere vægtøgning. Kosttilskuddet Chili Forte sørger imidlertid for, at du kan tilføre de rigtige næringsstoffer på en og samme tid, der bidrager til en normal omsætning af kulhydrater, proteiner og fedt og til at opretholde et normalt blodsukkerniveau. To daglige tabletter til en normal vægtkontrol, som virker indefra.

 

Det er vigtigt at påpege, at produktet kun har den beskrevne virkning, så længe du tager den anbefalede dosis, og at en sund vægtnedgang bør foregå over tid. Det anbefales, at man indtager en varieret kost, er aktiv i mindst 30 minutter om dagen og indtager den daglige dosis i mindst 6-12 måneder – og derefter fortsætter med produktet for at opretholde en normal omsætning af kulhydrater, proteiner og fedt.

Mere energi og fokus