Bestill her

Fyll inn telefon/mobil (8 siffer)
Noen opplysninger er feil/mangler
Les vilkår & betingelser

Takk! Chili Forte finnes på lager.

Vennligst se over og bekreft din info.
Noen opplysninger er feil/mangler

Jeg er ikke forpligtet til videre køb, men jeg bliver abonnent ved bestilling, og må opsige dette, senest 14 dage inden næste forsendelse, hver måned (fristen står opgivet på fakturaen). Kontakt vores kundeservice. Abonnementet løber til jeg på egen hånd opsiger det, og leveringen sker hver måned. Jeg får første leverance til kampagnepris: total kr 309,-  (inkl. fragt).  Totalprisen for ordinære forsendelser i abonnementet er kr 349,50 + porto kr 59,50 = kr 409,- pr måned.

Interview Hanne Sofie Herland

“Den kriblende følelse”, er det første som personlig træner (PT) Hanne Sofie Herland udbryder, idet vi spørger hende om hun mærker noget specielt når hun tager Chili Forte. Dette ,- og så at blodsukkerbalancen er blevet meget bedre.

Hanne Sofie Herland er ikke nogen hvemsom helst, når det kommer til kundskab om krop og ernæring. Udover at arbejde som personlig træner, så er hun bootcamp instruktør og kostholdsrådgiver med speciale i træning og ernæring. Den sidste overbygning, var en mastergrad i Perth, Australien.

Vågner tidligere, uden at være træt!

Hanne Sofie lægger ikke skjul på, at hun aldeles ikke er et A-menneske i udgangspunktet. Sent i seng og sent op, det vel egentlig mig i en nøddeskal, hvis jeg skulle have leve sådan som min krop ville det det tidligere. Men nu forholder det sig sådan, at jeg må tidligt op for at arbejde og efter at jeg begyndte med Chili Forte, så er jeg lysvågen og tidligere oppe end før. Det er egentlig uden at jeg gør noget specielt for det, udover at tage Chili Forte. Jeg kan også mærke det ved at jeg er mindre træt om aftenen, og at kaffeforbruget er blevet radikalt mindre. Tidligere så var det kaffe, mere eller mindre hele dagen. Nu holder det med morgenkoppen.

ET JÆVNERE BLODSUKKER